Smart-hosting.nl

Smart-hosting

Een website van Maartens automatisering
Uw partner op het World Wide Web

Offerte aanvragenBelangrijke informatie

Wij proberen zoveel mogelijk informatie te leveren over onze diensten en producten. Dit gaat soms heel erg ver, maar wij vinden het belangrijk om u zo goed mogelijk te informeren. Als u iets snel wilt weten, bestellen of wat dan ook kunt u dit doen door een e-mail bericht te sturen.

Op de betreffende contact pagina staan wat adviezen die belangrijk zijn om op te volgen als u contact met ons opneemt. Deze zijn puur bedoeld om onduidelijkheden te voorkomen en tijd te besparen.

De tarieven

Hoewel u vaak tarieven ziet op een website van een webhoster, zijn dit meestal niet de echte tarieven. Vaak zijn het lokkertjes die u over de streep moeten halen. Dus zo laag mogelijke bedragen, die later toch blijken tegen te vallen. Zo worden er dan van extra diensten (zult u zien, dat net u die nodig heeft) flinke bedragen gevraagd. Of de volgende jaren voor de verlenging ook veel hogere bedragen.

Ook is het zo, dat iedereen vaak andere behoeften heeft. Dat is ook de reden dat er vaak vele pakketten te koop zijn. Zoveel dat u de bomen door het bos niet meer ziet. Bij ons gaat het anders, u vraagt een offerte aan, en wij geven u een eerlijke (zo goedkoop mogelijke) prijs, welke ook voor de volgende jaren zo blijft.

Elders dezelfde dienstverlening voor een lagere prijs? Dat lijkt me sterk, maar laat het gerust weten!. Aangezien hier geen dure reclamecampagnes worden gevoerd, geen overbodig personeel en kantoorruimtes worden gebruikt moet er op de prijs te concureren zijn.

Wat voor informatie kunt u aanleveren voor een offerte?

Hoeveel MB aan opslag en dataverkeer heeft u nodig? (als u dit weet)

Moet er een certificaat bij (https://) (als u dit weet)

Moet er een domeinnaam bij, of meerdere of wilt u deze verhuizen naar ons?

Moeten wij iets voor u installeren? Bijvoorbeeld een script, programma e.d.

Moeten wij de website voor u verhuizen?, of misschien zelfs nog maken?

Moeten wij e-mail adressen voor u aanmaken? Een database misschien?

Heeft u een maximum budget? Of wilt u hetzelfde betalen als bij uw vorige host?

Wat verwacht u nog meer van ons? U mag vragen wat u wilt!

Geef ook uw NAW gegevens mee! (naam, adres, woonplaats)

Niets moet, alles mag.

U kunt aan bovenstaande zien dat u op heel veel service mag rekenen. Eigenlijk hoeft u helemaal niets zelf te doen, als u dit niet wilt. Maar als u het leuk vind om zelf iets in te stellen, installeren of wat dan ook mag dat natuurlijk ook allemaal. Soms hebben klanten een eigen it specialist in dienst, of kunnen en willen zelf alles regelen. Dat is ook allemaal geen enkel probleem.